• Mi a probléma?

   Magyarországon az iskolás gyerekek teljesítményét  és boldogságszintjét egyaránt növelni kell. Minden második gyerek problémákkal küzd az iskolában. Nemzetközi összehasonlításban a diákok teljesítménye a 3. helyről az utolsó előttire esett vissza. Az OECD vizsgálatai szerint Magyarországon az iskolás gyerekek nemcsak gyengén teljesítenek, de boldogtalanok is. Mit tehetnénk?

  • Miért érint ez téged?

   Közös érdekünk, hogy az iskolából tanult és boldog gyerekek lépjenek ki. Szülőként, tanárként, diákként  összefoghatunk, hogy az oktatás eredményesebb és vidámabb legyen. Összefoghatunk, mert a miénk és rólunk, nekünk szól. Míg nálunk az iskola a szülőktől elzárt, megkérdőjelezhetetlen, tekintélyelvű intézmény, addig a világban már boldogabb és eredményesebb rendszerek alakultak ki. Elment mellettünk az idő.

  • Milyen megoldást kínálunk?

   A mi iskolánk kezdeményezés segít az összefogásban; az ország minden tájáról összegyűjti a helyi közösségek jó megoldásait, pozitív példáit. Lehet az oktatást másképp is csinálni!

  • Mit tehetsz?

   Mi is tehetünk a jobb iskolákért, hiszen, az iskolákat azok alakítják, akik oda járnak, akik ott dolgoznak és azok a szülők, akik boldogabb és sikeresebb jövőt akarnak gyerekeiknek.

   És a te gyereked iskolája milyen?

  Töltsd ki háromperces tesztünket.

  Kitöltöm